the spring & strawberry thing

21.6.14


 It has been almost two weeks since I got back from Belgium and I love it here. It is summer already, this means I missed spring for good but, I decided to bake a spring strawberry cake with fluffy cream to celebrate my comeback. This delicious recipe is from miss Pastaflora! If you can still get some strawberries on hand, bake this for sure! It is a razzle dazzle cake and you can make it a chocolate one as well! There are fresh strawberries inside the batter so that makes it extra special.
 Meanwhile, I am buried under piles of books and papers because it is exams period once again... Such a pity we can't enjoy the best of the weather strolling around the beach and making day trips.

I have decided to start my blog all over again, make a few changes here and there, give it a little makeover and start fresh. I will be posting more and I am already preparing posts from my trips all around Europe while I was away.

Stay tuned for more recipes and posts... 

Primrose Bakery, London

2.6.14

Εκεί στον πιο όμορφο και ρομαντικό λόφο του Λονδίνου, υπάρχει ένα μικρό bakery με την πιο όμορφη και φωτεινή κίτρινη  βιτρίνα... Σοκολατένια brownies και αφράτα cupcakes μέσα σε ξύλινα συρτάρια σε περιμένουν πίσω απο τη γυάλινη βιτρίνα... Τα τραπέζια ρετρό, θυμίζουν 50's diner και το απογευματινό τσάι σερβίρεται καυτό αγκαλιά με Victoria sponge cakes! Ένα λονδρέζικο Bakery με τα όλα του, που σου γεμίζει την κοιλίτσα λιχουδιές και ζαχαρένια frosting,  προσφέρει καταφύγιο στις ανοιξιάτικες (αλλά καθημερινές) μπόρες και δε σε αφήνει να φύγεις με άδεια χέρια, αφού πωλούνται και τα δικά τους cookbooks, που πίστεψε με, αξίζει να αγοράσεις για 20 γυαλιστερές λίρες!



 Primrose Hill, 69 Gloucester Avenue and Covent Garden, 42 Tavistock Street