happiest place on earth: Lolita Bakery @Barcelona, Spain

10.7.13

Το δρόμο τον άνοιξε το κορίτσι καταίφι και οι υπόλοιποι απλώς ακολουθήσαμε...

Ένα cake shop, σε ένα μικρό στενό, στην οδό Portal Nou, 20 δίπλα ακριβώς στο πανέμορφο πάρκο της Ciutadella! Ένας μικρός παράδεισος απο λαχταριστά καπκεικς, αφράτες πίτες, σύννεφα μαρέγκας και χρωματιστά sprinkles, σε ένα χώρο με φανταστική διακόσμηση και φινέτσα...περιττό να πώ πως έπαιζε youth lagoon...

Ετοιμάσου για βουτιές στα πιο γευστικά φρόστινγκ που έχουν υπάρξει ποτέ, βυθίσου στις δερμάτινες καφέ πολυθρόνες και ρίξε μια ματιά στα υπέροχα ράφια με τα σύνεργα ζαχαροπλαστικής και τα έξυπνα χαρτονένια κουτιά, που γίνονται σπιτάκια ζαχαρένια για να μεταφέρεις κεκάκια και γλυκάκια... τα τέλεια δώρα για φίλους, το τέλειο μέρος για κάθε λολιτο-κόριτσο!

Είναι απο τα μαγαζιά που δεν ξεχνάς εύκολα και δεν γίνεται να μην ξαναεπισκεφθείς! Στο υπογράφουμε! Φρόντισε να έχεις κάποια χρήματα εξτρα απο το budget σου γιατι δεν γίνεται να φύγεις με άδεια χέρια... απλά δε γίνεται..!

    φρόντισε να δοκιμάσεις το cookies and cream!






6 comments :

  1. σαλακια γαμωτο! και για το κοριτσι κ για τις λιχουδιες!

    ReplyDelete
  2. Είναι ωραίο, αλλά σαν το www.victoriascakes.es δεν έχει!

    ReplyDelete
  3. A!και αν περάσεις από εκεί, μετά κατέβα λίγα στενά πιο κάτω για μια pink lemonade sto http://www.peggysues.es/equipo/ !!!

    ReplyDelete
  4. Ευχαριστώ πολύ!!! φαίνονται τέλεια!

    ReplyDelete

Every little word is welcome but please remember to be kind!